Categories
ideer

Babyshower gaver

Babyshower – 5 ideer til hvad man kan give

Babyshower er traditionelt set en fejring af den vordende mor, og begivenheden stammer fra USA. Festen bliver holdt af venner, familie og kollegaer, og den foregår som oftest et par måneder før, den vordende mor har termin. Til fejringen spises der en stor mængde kage, og derudover bliver den vordende mor fejret med gaver. Det kan dog være svært at vide, hvilken slags gave der kan være god at give. Ofte står det nybagte forældrepar og mangler nogle ting til den lille ny, og gaverne kan derfor hjælpe dem økonomisk.    

En nusseklud til den lille ny

En nusseklud er en god gave at give til babyshoweret, da det er noget den lille ny kan bruge, når den kommer til verden. Der findes både nusseklude med bamser, kaniner og andre slags dyr, så du kan finde lige den nusseklud, der passer til den lille. Hvis du er en ørn til håndarbejde, kan du lave din egen personlige gave og enten strikke eller hækle en nusseklud til gaven. På den måde kan du give en unik gave, der er lagt kærlighed i.   

Den lille får brug for legetøj 

Det er ikke sikkert, at den vordende mor har nået at tænke på at købe legetøj til barnet. For at hjælpe de kommende forældre økonomisk på vej kunne du derfor købe legetøj til babyshoweret. Der er mange muligheder for at købe forskelligt legetøj til barnet. Hvis du vil hjælpe barnets grovmotorik, findes der forskellige tumledyr, som barnet kan bruge timer på at lege med. Vil du derimod hjælpe med at træne barnets finmotorik, kan du købe blyanter og tuscher.    

Find sødt børnetøj

Børnetøjet er en post, hvor det virkelig er muligt at hjælpe de kommende forældre økonomisk på vej. I de første år vokser de små børn hurtigt, og derfor vokser de ud af tøjet på ingen tid. Det kan derfor hjælpe forældrene økonomisk, hvis du køber børnetøj i gave, så de ikke selv skal til at købe store mængder af nyt tøj. Det handler derfor bare om at gå på jagt i børnetøjsbutikkerne og finde noget sødt børnetøj. 

Milepælskort til de moderne forældre

I de første år af barnets liv er der mange vigtige milepæle, som mange forældre nyder at dokumentere i form af billeder. Når børnene vokser op, kan de se tilbage på billederne, og se hvordan de så ud, da de var små. Du kan derfor købe milepælskort til de kommende forældre, som om flere år kan kigge tilbage på babybillederne og mindes den dag, de fik kortene i gave.  

Bøger til godnathistorien

Det er ikke sikkert at mange forældre skænker bøger en tanke. Det kan dog være en god idé at give bøger i gave, som kan bruges til at læse højt fra, når børnene skal puttes. En god godnathistorie lige inden sengetid giver god kvalitetstid mellem barnet og forældrene. Samtidig kan godnathistorier som eventyrene af H. C. Andersen være med til at lære barnet om dansk kultur i en tidlig alder. Det kan desuden senere hen give barnet lysten til at lære at læse.   

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *