Categories
ideer

Babyshower kort

Du er inviteret til babyshower – gode ideer til et kort

Det er igen en af de nyere traditioner, der er taget fra Amerika til Danmark. Ligesom Halloween og Thanksgiving er på vej til de danske hjem, er babyshower kommet til. Men da det er forholdsvis nyt i Danmark, kan det være svært at vide hvad man skal skrive i kortet til denne dag. Derfor kommer der her fem gode tips og tricks til hvad du kan skrive. 

Et babyshower kort skal være personligt og unikt 

De fleste kort man kan købe til denne højtidelighed, er noget i retning af ”tillykke med din kommende baby”. Dette er hverken personligt eller unikt. Du bør skrive: 

  • Et digt – er bare altid et hit i kort. Et digt er sødt, kærligt og velment. Det bringer glæde og lykke både til de kommende forældre men også til barnet. Man siger at babyer i maven, kan føle og lytte. Hvis moren er glad og tilpas, så er babyen det som regel også. 
  • Give babyen en varm velkomst når den kommer til verden – igen når moren læser kortet højt, bør man tro på at babyen kan høre og føle den oprigtige glæde ved at den snart kommer ud til den store hvide verden. 
  • Give moren en stor og hjertelig lykønskning – førstegangs fødende er som regel mere følelsesladet, og ved ikke helt rigtigt hvad der venter. En sød, kærlig og oprigtig hilsen et altid hjertevarmende.  
  • Spil en velkomstsang eller melodi til den lille. Selvom den ligger i morens mave, bliver den glad ved at lytte til musik. Dit kort kan være en sang som i fællesskab synges af resten af gæsterne. 
  • Skriv gerne en sød hilsen som interesserer både moren og faren. De første indtryk til babyen, er de vigtigste. Lad babyen lære jeres stemmer at kende. 

Køb kort eller lav selv 

Man kan i boghandlerne købe færdige kort. Men det kan være svært at lave købte kort, helt personlige. Hvis du vil opnå så personligt et kort som muligt, bør du lave et selv. Hvis du på forhånd kender babyens køn, er det nemt at finde noget der passer til kønnet. Hvis kønnet ikke bliver oplyst, bør du lave et neutralt kort som passer til begge køn. Herved har du udført din kortopgave korrekt, hvilket gør de kommende forældre glade. 

Et personligt kort indeholder noget der indikerer et babyshower 

Man bør først designe kortet, for derefter at skrive tekst deri. Et hjemmelavet kort kan indeholde nogle af følgende: 

  • Små babysko 
  • Små babyfingre 
  • Små dyr som for eksempel bamser eller elefanter 

Du ved med sikkerhed, at du skaber glæde i forældrenes hjerte, ved at lave et personligt kort der passer både til forældrene og babyen. Kender du babyens navn og køn på forhånd, kan et sødt kort indeholde disse to ting. 

Der er mange muligheder, når man skal lave kort. Det handler bare om kreativiteten. Hvis du ikke selv er kreativ, kan du med stor fordel søge efter et passende kort online. Internettet indeholder flere muligheder for designs, end de fleste boghandlere gør. 

Få mange flere ideer til babyshower her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *